FAQ - Vanligaste frågorna

- Beroende på om det är hög- eller lågsäsong så kan det gå olika snabbt att bli upplagd som kund. Vanligtvis tar det ungefär en (1) dag att bli upplagd som kund. Vi genomför alltid kontroller och rekommenderar därför att man kontaktar oss i god tid.

- Först så får du en automatisk kopia på de uppgifter du lämnat vid din ansökan. Vi återkommer därefter med en bekräftelse till den mailadress du har angett vid ansökan.

- Din beställning kan du lämna så fort du har fått din bekräftelse om ditt kundnummer ifrån oss. Beställningar lämnas via telefon på 08-534 102 40 eller på info@bageriprodukter.se

- Vi tar emot beställningar från klockan 06.00 - 16.00 (stängt för lunch klockan 11.00 - 12.00). Vi rekommenderar att man lämnar sin order så tidigt som möjligt, men det går bra att ringa fram till 16.00.

- När vi kör med våra egna bilar så tillkommer det inte någon fraktavgift. Vi har inte heller någon gräns för hur mycket man måste handla. Mer information om vår leveransstandard finner ni här.

- Detta bestäms utifrån våra distributionsrutter samt vart din verksamhet befinner sig. Kontakta oss så kan vi svara direkt på vilka dagar vi levererar till just ditt område.

- Det går alldeles utmärkt! Vi anlitar fraktbolag för leveranser utanför vårt egna körområde. Se karta under "Vårt körområde" för att se vilka orter vi levererar till med våra egna bilar. Kontakta oss om du är osäker så hjälper vi dig att få all den information du behöver.

- Standard brukar vara cirka två arbetsdagar efter beställning, men avvikelser förekommer då fraktbolaget kan ha olika distributionsrutter.

- Från och med 1 december 2014 så debiteras frakten till självkostnadspris på alla nya kunder när vi levererar med fraktbolag. Det går givetvis utmärkt att ordna frakt/hämtning själv om så önskas.

- Vi publicerar inga prisuppgifter på vår hemsida. Kontakta oss så kan vi maila/posta en prislista till dig.

- Leveranstid på beställningsvaror är cirka en vecka, men det kan variera beroende på vilken artikel det gäller. Kontakta oss för närmare information.